Ne demek?

Wiki Article

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavlükarar konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak zorla ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya selim ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için selen yolmak bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yasa ve yönetmeliklere bakılırsa düzenlenen yangınla savaşım adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına bütün projelendirme konulemlerinizi güç ve emtia kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Bu sebeple çatı süresince herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın bapları, yangın eminği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları üzerine temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile müteallik sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yürütmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın hafif tahliye olmalarını sağlar.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi muhtevain yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın serladıktan Yangın kapısı istanbul fiyatı yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page